BRC Belgesi önemi

BRC BELGESİ NEDEN ÖNEMLİDİR?

BRC belgesi, Gıda tedarik zincirinde ürün ve hizmet gıda güvenliği kritik öneme sahiptir. BRC Gıda Güvenliği Sertifika Standardı, markanıza uluslararası kabul görmüş bir gıda kalitesi, güvenlik ve sorumluluk markası verir.

Gıda güvenliği, gıda tedarik zincirinin her aşamasında önemlidir. Tüketicileri korur, yasal yükümlülükleri yerine getirir ve markanızı korur. Eskiden İngiliz Perakende Konsorsiyumu, BRC British Retail Consortium dünyaca tanınmış bir İngiltere ticaret organizasyonudur.
Şirketlerin gıda güvenliği mevzuatına uymasına yardımcı olmak ve güvenli, kaliteli gıda ürünleri üretimi için kılavuzlar sağlamak için bir seri standart oluşturdu. Yakında standartlar gıda endüstrisinde en iyi uygulamalar için dünya çapında bir kriter haline geldi ve uluslararası alanda tanınan BRC Küresel Standartlarını gelişti.

Beyoğlu danışmanlık, gıda güvenliğinde global bir belge olan BRC belgesini ve diğer BRC Gıda Güvenliği sertifikalarının sağlanması konusunda hizmet vermektedir. Türkiye de kurulu ve tüm dünyaya hizmet veren bir kuruluştur. Ortağınız olarak, tüm süreç boyunca sizi destekleyebilir ve yönlendirebiliriz.
BRC Standardı, yüksek düzeyde uyum ister ve gıda güvenliği planlaması, saha ve proses kontrolleri ve yönetim satın alımını da içeren BRC sertifika programı geniş bir yelpazededir.

BRC Global Gıda Güvenliği sertifikası almak, markanıza uluslararası kabul görmüş bir gıda kalitesi, güvenlik ve sorumluluk markası verir. BRC standardı birden fazla denetime olan ihtiyacı azaltan ve süreçlerinizi iyileştirmenize, zamandan ve kaynaklardan tasarruf etmenize yardımcı olan, verimli olacak şekilde tasarlanmıştır. 130 ülkede 28.000'den fazla BRC sertifikalı üreticinin parçası olmak, artan tüketici güveninden faydalanacak ve işinizi yeni fırsatlara açacaksınız.

BRC belgesi hakkında daha ayrıntlı bilgi için tıklayınız. 
https://www.beyogludanismanlik.com/hizmetler/brc-belgesi